Publicat la: 05.12.2017. 19:22 / 1.115 views

S-AU APRINS TUNELURILE DE LUMINI, LA MUZEU ŞI LA CONSILIUL JUDEŢEAN

Începând din această seară, două tuneluri de lumini vor încânta privirile buzoienilor. Alături de galeria de stele amenajată în faţa Muzeului Judeţean şi a Teatrului “George Ciprian”, un tunel şi mai mare de luminiţe a fost aprins în faţa clădirii Consiliului Judeţean. A fost un preambul al numeroaselor surprize pregătite cu ocazia sărbătorilor.

brad muzeu lumini cj 2

La fel ca anul trecut, în ajun de Moş Nicolae, Consiliul Judeţean a ales să aprindă iluminatul festiv pe aleea de acces către Muzeul Judeţean şi Teatrul “George Ciprian”. Înainte de acest moment, în curtea celor două instituţii de cultură a fost împodobit un brad de către zeci de copii, mulţi proveniţi din centre de plasament. Ei au fost ajutaţi de preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, cel care le-a oferit micuţilor şi dulciuri de Moş Nicolae.

Ca noutate, anul acesta a mai fost amenajat un tunel de lumini, mult mai lung, în faţa intrării principale de la Consiliul Judeţean şi pe întreaga lungime a clădirii, transformând faţada sediului într-un loc feeric.

Surprizele pregătite de Consiliul Judeţean vor continua toată luna decembrie.

Cutuma va fi respectată şi în acest an. În curtea Muzeului va fi organizat un târg de Crăciun, cu produse tradiţionale. Moş Crăciun va poposi aici în seara zilei de 22 decembrie, când va împărţi cadouri pentru copii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!