Publicat la: 31.03.2017. 17:27 / 1.778 views

S-AU AFIŞAT REZULTATELE LA SIMULARE. NOTE SLABE LA MATEMATICĂ PENTRU ELEVII DE CLASA A VIII-A

Zi plină de emoţii pentru elevii de clasa a VIII-a dar şi pentru cei de-a XI şi a XII-a. Astăzi s-au afişat rezultatele simulării Evaluării Naţionale şi a Bacalaureatului, iar reprezentanţii Inspectoratului spun că notele pot fi considerate un reper atât de către părinţi, cât şi de către elevi. Cele mai proaste rezultate s-au obţinut la matematică la simularea pentru Evaluarea Naţională. Notele sunt afişate la fiecare şcoală şi nu vor fi trecute în catalog.

simulare siteDupă ce în urmă cu aproape două săptămâni elevii de clasele a VIII-a, a XI-a şi a XII-a au susţinut simularea examenelor de Evaluare Naţională şi Bacalaureat, astăzi s-au afişat şi rezultatele, iar elevii, profesorii, dar şi părinţii au aflat la ce nivel se situează cunoştinţele copiilor în acest moment.

Notele elevilor sunt afişate la fiecare şcoală în parte si pot fi consultate pe site-ul inspectoratului şcolar, dar nu vor fi trecute în catalog decât la solicitarea expresă a elevilor.

Potrivit ultimelor informaţii furnizate de Inspectoratul Şcolar, rezultatele la simularea pentru Evaluarea Naţională nu arată deloc bine. Dacă la limba şi literatura română 67 la sută dintre elevi au reuşit să obţină note peste 5, la matematică doar 37,99 au reuşit această performanţă. Elevii de clasa a XII stau mult mai bine ca rezultate, cu procente de 58,17 la matematică şi 62,57 la Limba Română. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!