Publicat la: 14.05.2019. 18:28 / 1.189 views

S-A SPÂNZURAT DE PODUL DE LA MĂRĂCINENI. AVEA 17 ANI ŞI ERA UN ELEV MODEL

Podul de la Mărăcineni, din judeţul Buzău, şi-a căpătat o faimă groaznică în ultima perioadă. La o lună după sinuciderea prin spânzurare a unui afacerist austriac, o tragedie parcă trasă la indigo a avut loc marţi dimineaţă. Trupul unui adolescent de 17 a fost găsit suspendat de grinzile metalice iar pentru eliberarea lui din ştreang pompierii s-au chinuit minute în şir. Rudele, dar şi profesorii şi colegii de la Liceul de Arte, unde era elev, sunt în stare de şoc.

spanzurat podUn apel efectuat în zorii zilei la 112 a anunţat că trupul unui bărbat atârna la aproximativ doi metri sub podul metalic de la Mărăcineni. Un echipaj de la ISU a sosit imediat pentru coborârea cadavrului, iar la scurt timp au ajuns şi criminaliştii.

Pentru că tânărul nu avea asupra sa niciun act de identitate, anchetatorii nu l-au identificat decât după ore bune. Acesta nu a lăsat un bilet de adio şi nici nu avea asupra sa vreun obiect care să ajute anchetatorii. Iniţial, se ştia doar că are în jur de 30 de ani, era îmbrăcat bine şi purta ochelari de vedere.

Până în jurul orei 12.00 nimeni nu a ştiut cine este bărbatul găsit mort la podul de la Mărăcineni. Dacă iniţial poliţia a apreciat vârsta decedatului undeva la 30 de ani, mai târziu s-a dovedit că este vorba despre un băiat de 17 ani, din zona Lopătari, dar care locuia alături de fratele său, cu chirie, la Mărăcineni. Rudele tânărului au fost cele care, în urma unui articol de presă, s-au interesat de caz, nemaiavând nicio informaţie despre acesta încă de azi-dimineaţă.

Rudele şi colegii de la Liceul de Arte sunt în stare de şoc, în timp ce profesorii au numai cuvinte de laudă la adresa lui. Tânărul era un elev de excepţie, reprezentativ pentru clasa de canto popular din care făcea parte. Anchetatorii vor să refacă acum ultimele ore din viaţa tânărului şi să stabilească ce l-ar fi putut determina să comită un asemenea gest. Băiatul nu părea să aibă probleme în familie. El nu a lăsat niciun bilet de adio, iar asupra sa nu au fost găsite documente. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!