Publicat la: 11.07.2019. 18:24 / 1.132 views

S-A SEMNAT FINANŢAREA PENTRU EXTINDEREA UPU. PROIECTUL C.J., ÎN VALOARE DE 3,5 MILIOANE DE EURO

Pas important pentru cel mai mare proiect de modernizare a infrastructurii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Astăzi, directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională, Luminiţa Mihailov, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, au semnat contractul de finanţare pentru extinderea şi dotarea Unităţii de Primiri Urgenţe. Va fi o nouă clădire ridicată în parcarea de la UPU, imobil care va fi dotat cu aparatură medicală modernă, iar la subsol va fi amenajată o parcare.  

upu-2Valoarea proiectului este de peste 16 milioane de lei, cea mai mare parte din sumă fiind asigurată din bugetul Consiliului Judeţean, cu o contribuţie din fonduri europene şi guvernamentale.

Autorităţile buzoiene au fost lăudate pentru disponibilitatea de a aloca o sumă considerabilă pentru modernizarea infrastructurii din sănătate.

Potrivit proiectului, perioada de implementare este până în luna octombrie a anului 2022, însă, dacă demersurile privind procedura de atribuire a execuţiei nu vor întâmpina piedici, lucrările ar putea fi finalizate mai devreme.  

Extinderea şi dotarea UPU vor fi cele mai importante investiţii realizate la cea mai mare unitate spitalicească din judeţ. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!