Publicat la: 12.02.2020. 19:26 / 1.757 views

S-A SEMNAT CONTRACTUL. FINALA SELECŢIEI NAŢIONALE EUROVISION 2020 VA FI LA BUZĂU

Astăzi a fost semnat contractul pentru organizarea finalei ”Selecţiei Naţionale Eurovision 2020”. 1500 de spectatori vor fi prezenţi în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” pentru a urmări spectacolul de două ore şi jumătate pentru alegerea melodiei pe care o va interpreta Roxen la Rotterdam.

roxen eurovision 2

Oraşul nostru s-a înscris pentru organizarea finalei şi a fost ales ca partener al Televiziunii Române al acestui eveniment naţional.

Anul acesta, formatul naţional Eurovisionului s-a schimbat, în sensul că, mai întâi, a fost aleasă ”vocea”, urmând ca la Buzău să fie selectată şi melodia care va intra în semifinalele de la Rotterdam.

Aşadar Roxen, originară din Cluj şi asemănată cu Dua Lipa, va fi protagonista a 5 show-uri  diferite cu cele 5 melodii care vor ajunge în finala de la Buzău.

Între aceste show-uri din concurs, vor fi alte momente artistice, printre care şi una dintre cele mai cunoscute interprete buzoiene.

Organizatorii îşi doresc un public entuziast, alcătuit din fanii Eurovisionului.

Pentru ca aceştia să poată fi în Sala Sporturilor din Buzău pe 1 martie, invitaţiile vor fi distribuite prin metode speciale.

Ori de câte ori se va promova finala de la Buzău, precum şi în timpul specatcolului transmis în direct, vor fi difuzate şi imagini reprezentative pentru oraşul nostru.

Melodia cîştigătoare va fi selectată dintre cele 5 ajunse în finală, 50% prin votul juriului şi 50% prin votul publicului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!