Publicat la: 04.06.2020. 18:03 / 230 views

S-A REDESCHIS SECȚIA DE BOLI INTERNE. UN SINGUR CAZ CONFIRMAT, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Un singur caz de coronavirus a fost confrimat în ultimele 24 de ore, în județul Buzău.  Între timp, a fost redeschisă secția unde au fost înregistrate cele mai multe cazuri de Covid-19 din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

spital covidAutoritățile din sănătate de la Buzău anunță că, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului, a fost confirmat un caz de Covid-19. Este vorba despre o tânără din Râmnicu Sărat.

Astăzi, secția Medicală din cadrul Spitalului Județean de Urgență a fost redeschisă, după o săptămână de inactivitate, perioadă în care pacienții au fost tratați provizoriu pe același palier al unității sanitare.

Secția Medicală fusese închisă, după confirmarea mai multor cazuri de coronavirus în rândul cadrelor medicale și al pacienților. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!