Publicat la: 10.08.2017. 18:23 / 1.060 views

S-A REDESCHIS AZILUL DE LA ALDENI. AZI, CENTRUL ŞI-A PRIMIT PRIMII REZIDENŢI

aldeni 6Camere complet renovate, igienă impecabilă şi condiţii adaptate cerinţelor specifice îi aşteaptă, de azi, pe rezidenţi, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane cu Dizabilităţi de la Aldeni. După aproape doi ani de inactivitate, timp în care centrul a trecut printr-o etapă de renovări, serviciile oferite rezidenţilor au fost substanţial îmbunătăţite. Centrul poate primi 65 de persoane, iar azi a sosit prima serie de 48 de asistaţi. Redeschiderea oficială a fost precedată de o slujbă religioasă oficiată de un preot voluntar, fiu al satului Aldeni.

În organigrama aşezământului recent autorizat figurează medici, asistenţi medicali, asistenţi sociali, infirmiere, îngrijitori şi bucătari. Pe lângă îngrijirea atentă, rezidenţii vor avea posibilitatea de a practica tot felul de activităţi recreative şi chiar de a merge în excursii, prin împrejurimi

Cei mai muţi dintre cei cazaţi la Centrul de la Aldeni sunt adulţi cu handicap cărora autorităţile nu le pot asigura cazarea şi întreţinerea. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!