Publicat la: 09.05.2017. 18:18 / 736 views

S-A RĂSTURNAT CU MAŞINA, DIN CAUZA UNUI CÂINE. O ŞOFERIŢĂ ŞI DOI COPII, LA UN PAS DE TRAGEDIE

Accident grav, ieri, la ieşire din Buzău, spre Brăila. O şoferiţă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina, după ce ar fi evitat un câine. În maşină se aflau şi doi copii, fiii femeii de 38 de ani. Din fericire, în urma accidentului, toţi cei trei ocupanţi ai autoturismului au scăpat cu răni uşoare.

acc avicolaEvenimentul rutier s-a produs la kilometrul 13, pe DN 2B, către Brăila. O şoferiţă de 38 de ani ar fi încercat să evite un câine, dar, din cauza manevrei bruşte a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat, ieşind de pe carosabil. În autoturismul avariat se aflau şi doi minori, de 3 şi 9 ani, copiii femeii. Toţi trei au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului a sosit, la scurt timp, şi soţul şoferiţei. Omul a declarat că numai ghinionul a fost de vină pentru accident. Din fericire, atât femeia cât şi copiii sunt în afara oricărui pericol .

În urma evenimentului rutier, traficul s-a desfăşurat alternativ, pe câte o bandă, preţ de cîteva zeci de minute. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!