Publicat la: 28.12.2016. 18:46 / 1.602 views

S-A ÎNCHIS TÂRGUL. PLATOUL DACIA VA FI ELIBERAT PENTRU SPECTACOLUL DE REVELION

Primul târg de Crăciun organizat de Primăria Buzăului în Piata Dacia s-a închis. Vor mai rămâne funcţionale pentru noaptea de Revelion doar chioşcurile cu băuturi calde şi produse alimentare. Patinoarul va rămâne deschis până la întâi februarie, anul viitor.

targ-demontat-1Primul târg de Crăciun care s-a organizat în premieră pe platoul din faţa Palatului Comunal s-a închis. Chiar dacă buzoienii au mai avut şi critici faţă de felul în care a fost conceput, târgul din Piata Dacia a fost centrul de interes al oraşului în toată perioada în care a funcţionat.

Nici căsuţa lui Moş Crăciun nu a fost trecută cu vederea. Ea a fost demontată cu grijă pentru ca anul viitor să poată fi construită din nou, lângă bradul împodobit.

În noaptea de Revelion, buzoienii care ştiu să patineze vor putea trece în noul an, direct pe gheaţă, pentru că patinoarul va rămâne deschis până la sfârşitul lui ianuarie, anul viitor.

Anul viitor edilii vor să construiască pe platou un alt târg de Crăciun, mult mai atractiv, asemănător cu cele din oraşele care au tradiţie în astfel de activităţi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!