Publicat la: 24.04.2019. 18:20 / 452 views

S-A GĂSIT O SOLUŢIE PENTRU APA CALDĂ. SE REPUNE ÎN FUNCŢIUNE CAF-UL DE 10 GCAL

Primăria Buzău şi RAM au căutat şi au reuşit să găsească o soluţie pentru ca buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire să poată beneficia în continuare de apă caldă. Un cazan de apă fierbinte a fost trecut din administrarea Primăriei în cea a RAM-ului şi se dau asigurări că în maxim două luni se va pune în funcţiune.

ram-2017După ce a tăiat buzoienilor căldura din calorifere, exista temerea că firma privată Ecogen va sista în curând şi apa caldă de la robinet. Pentru a nu se ajunge la această situaţie, reprezentanţii Primăriei şi ai RAM-ului au decis să repună în funcţiune un cazan de apă fierbinte, lăsat în conservare în ultimii ani.

Odată cu repunerea în funcţiune a cazanului de apă fierbinte de 10 gigacalorii, se dau asigurări că nu vor mai fi probleme nici cu temperatura apei.

Cazanul de apă fierbinte se află acum în curtea Ecogen. Directorul RAM a anunţat că îl vor muta în Dorobanţi, la PT 4. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!