Publicat la: 16.11.2016. 19:56 / 757 views

S-A FINALIZAT ANCHETA LA DGASPC. MAI MULŢI ANGAJAŢI AU PRIMIT AVERTISMENTE

Ancheta demarată de Consiliul Judeţean Buzău la DGASPC în urma instituirii măsurii de plasament de urgenţă a copiilor s-a încheiat. Membrii comisiei au verificat mai multe aspecte şi au luat măsura avertizării unora dintre angajaţi. Singurul pentru care nu s-a instituit nicio măsură, deocamdată, este directorul Adrian Vintilescu, care se află în concediu medical.

neaguTimp de o săptămână, o comisie formată de Consiliul Judeţean a făcut o anchetă la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului. Membrii comisiei au verificat cum s-a ajuns să se ceară măsura plasamentului de urgenţă a peste 60 de copii, dar au fost controlate şi alte aspecte din funcţionarea instituţiei.

Pentru cei găsiţi vinovaţi, printre care şi şefi de centre, s-a luat măsura avertizării în scris. Singurul pentru care nu s-a putut lua nicio măsura administrativă până la acest moment este fostul director al DGASPC, care şi-a dat demisia imediat după izbucnirea scandalului şi s-a internat în spital.

Potrivit conducerii Consiliului Judeţean, la DGASPC se va organiza concurs pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct, în primele săptămâni din 2017. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!