Publicat la: 08.07.2020. 18:16 / 479 views

S-A DESLUȘIT ACȚIUNEA DE ÎNCĂTUȘARE DE PE UNIRII. AU FOST PRINȘI 4 HOȚI PERICULOȘI

Bărbații reținuți ieri pe Bulevardul Unirii după o acțiune ca în filme s-au dovedit a fi hoți experimentați care în doar câteva momente au lăsat un buzoian de 77 de ani fără bani și carduri bancare. Aceștia aveau un sistem de a acționa foarte bine pus la punct, însă au căzut foarte repede în plasa polițiștilor.

retinut in traficPoliţiştii Capitalei au prins în flagrant patru bărbaţi după ce au sustras bani şi carduri bancare de la un bărbat de 77 de ani, în timp ce se aflau în incinta unui hipermarket din Buzău, după care au retras de la bancomat suma de 4.000 de lei.

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 40 de ani, la scurt timp după ce au sustras bani şi carduri bancare din borseta unui bărbat de 77 de ani, după care au retras de la bancomat o sumă de bani, prejudiciul total creat fiind estimat la 6.000 de lei”, informează un comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Din datele şi probele administrate de către poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public a rezultat presupunerea rezonabilă că patru bărbaţi ar avea preocupări de natură infracţională, atât în Capitală, cât şi alte oraşe din ţară.

„Poliţiştii au trecut la supravegherea celor în cauză, aceştia fiind prinşi în flagrant la data de 7 iulie, în jurul orei 12,30, în municipiul Buzău, la scurt timp după ce au sustras un portofel cu acte, bani şi carduri bancare, din borseta unui bărbat, în vârstă de 77 de ani, în timp ce se aflau în incinta unui hipermarket şi au efectuat tranzacţii frauduloase prin folosirea neautorizată a două dintre cardurile sustrase, retrăgând în numerar de la bancomate suma de 4.000 de lei”, arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic, cu trei bărbaţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!