S-a deschis primul centru de vaccinare Drive thru din județ. Buzoienii se vor putea vaccina fără programare.

S-a deschis primul centru de vaccinare Drive thru din județ. Buzoienii se vor putea vaccina fără programare.

Începând de astăzi, buzoienii se vor putea vaccina fără programare în cadrul primului centru de vaccinare de tip Drive thru din județ. Acesta a fost deschis astăzi și va funcționa în parcarea unui hipermarket situat la la ieșirea din Buzău spre Ploiești.

Autoritățile județene au stabilit locația în care va funcționa acest punct special în care buzoienii vor putea veni cu mașina personală și vor fi vaccinați fără programare. Mai exact, punctul de vaccinare de tip drive thru va funcționa în parcarea unui hipermarket situat la la ieșirea din Buzău spre Ploiești. Primul centru de vaccinare Drive thru din județ a fost deschis astăzi, în prezența prefectului Silviu Iordache care a venit pe motocicletă, echipat corespunzător.

Proiectul înființării unui punct de vaccinare de tip drive thru pare a-i atrage pe buzoieni. Un grup al motocicliștilor din Buzău s-au întâlnit în parcarea stadionului de atletism de la marginea Buzăului, după care au mers în punctul de vaccinare pentru a se imuniza.

În ultima săptămână, în contextul a minivacanţei de 1 Mai şi Paşte, s-a constatat o scădere drastică a numărului de buzoieni dornici să se imunizeze. Media zilnică a prezentărilor la centrele de vaccinare a scăzut la aproape jumătate.

Următorul punct de vaccinare de tip drive thru va fi înființat în apropierea Pieței Centrale din municipiul Buzău. (Mirela Copariu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și