Publicat la: 20.12.2018. 19:05 / 546 views

S-A DESCHIS ORĂŞELUL COPIILOR. ÎŞI AŞTEAPTĂ VIZITATORII ÎN CRÂNG

Zeci de copii, însoţiţi de părinţi sau bunici, au luat cu asalt Orăşelul Copiilor. În ciuda frigului pătrunzător, prichindeii au asistat la spectacolul din zona Obeliscului şi s-au bucurat de comediile instalate în parcul de distracţie.

orasel 3În ciuda frigului, Orăşelul Copiilor s-a deschis în prezenţa a câtorva sute de buzoieni, copii, părinţi şi bunici.  Locul tradiţional de distracţie în perioada sărbătorilor de iarnă, Zona Obelisc din Crâng, va rămâne sub stăpânirea copiilor până în Ianuarie. Deschiderea oficială a fost făcută de edilul-şef Constantin Toma şi a fost urmată de un program de colinde interpretate de mai multe coruri de copii, apoi a fost admirat un foc de artificii.

Copiii se vor putea distra zilnic, profitând de comediile amplasate în centrul parcului. Cei mici se vor bucura la fel ca în fiecare an şi de personajele de poveste de pe aleile principale ale Crângului. De asemenea, de la Orăşelul Copiilor nu lipsesc tonetele în care se comercializează diferite produse de sezon. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!