Publicat la: 07.07.2020. 18:38 / 321 views

S-A DECIS: SE VA FACE AVIOTRATAMENT. PRIMĂRIA A CEDAT INSISTENȚELOR CETĂȚENILOR

În ciuda recomandărilor făcute de Institutul Cantacuzino de a evita folosirea aviotratamentului împotriva țănțarilor, după numeroasele solicitări venite din partea cetățenilor, Primăria a decis să reia procesul de dezinsecție din aer. Se speră astfel că țânțarii ce crează atât disconfort cetățenilor vor dispărea.

rer avio 4Institutul Cantacuzino a transmis administrațiilor locale din țară recomandarea să renunțe la aviotratatamente. Aceste recomandări au ajuns și la Primăria Buzău.

În tot acest timp reprezentanții Primăriei au cerut sprijinul atât reprezentanților asociațiilor de proprietari, cât și oamenilor de afaceri și inclusiv Romsilva pentru a face dezinsecție la sol dar nu au primit răspunsuri favorabile.

În acesta condiții, și având în vedere solicitările venite din partea cetățenilor, Primăria a cerut societății de salubritate să reia aviotratementul care se va desfășura concomitent cu cea de-a doua rundă de dezinsecție la sol.

Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară ,,Cantacuzino” nu recomandă aviotratamentul considerând că este o măsură poluantă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!