Publicat la: 31.01.2018. 19:20 / 1.833 views

S-A ALOCAT TERENUL PENTRU NOUA JUDECĂTORIE. S-AU OFERIT 4000 DE METRI PĂTRAŢI

Astăzi, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, s-a aprobat cedarea către Ministerul Justiţiei a unei suprafeţe de 4000 de metri pătraţi pentru construirea noii Judecătorii. Terenul face parte din suprafaţa eliberată după demolarea vechii maternităţi. Preşedintele Consiliului Judeţean speră ca în trei ani instituţia să funcţioneze în noua clădire.

maternitate demolare 1Astăzi, consilierii judeţeni au votat proiectul care făcea referire la alocarea unei suprafeţe de teren pentru ridicarea noii judecătorii. Acesta este situat pe Bulevardul Gării şi este parte din terenul eliberat prin demolarea vechii maternităţi.

Deşi iniţial, Ministerul Justiţiei a solicitat o suprafaţă de 5000 de metri, nu a primit decât 4000, însă în urma consultării cu proiectantul, se pare că este suficient pentru ridicarea clădirii.

Judecătoria funcţionează momentan într-un spaţiu închiriat de la Galeria Mall şi de câţiva ani se poartă discuţii cu autorităţile locale pentru oferirea unui teren pe care să se construiască o clădire. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!