Publicat la: 26.04.2018. 18:26 / 839 views

ROND LA INTERSECŢIA VADU PAŞII CU E 85. SENSUL GIRATORIU, SOLUŢIE GRĂBITĂ DE ÎMPREJURĂRI

A fost nevoie de o situaţie de urgenţă pentru a fi instalat un sens giratoriu într-un punct critic de pe Şoseaua Europeană. Din această dimineaţă, la intersecţia DJ 203 K Vadu Paşii – DN 2 E 85, este funcţional un rond amenajat de Compania Naţională de Drumuri. A fost realizat în regim de urgenţă, având în vedere lucrările începute la podul metalic de la Mărăcineni.

rond autorola 1Conducătorii auto care vin dinspre Vadu Paşii şi vor să ajungă în oraşul Buzău pot pătrunde mai uşor în DN 2 E85, graţie sensului giratoriu postat azi-noapte. O soluţie mult aşteptată, care rezolvă problemele de siguranţă în trafic din această intersecţie.

Autorităţile de la Buzău au făcut solicitări pentru acest sens giratoiru de mai mulţi ani, mai ales că în această intersecţie s-au produs numeroase accidente, iar accesul în Şoseaua Europeană al şoferilor de pe drumul judeţean se făcea greu şi în condiţii periculoase.

În plus, pentru cei care ieşeau din municipiul Buzău şi aveau drum până la Podul Câlnăului, nu aveau unde să întoarcă maşinile, regulamentar. Responsabilii de la Bucureşti nu au mişcat un deget până acum. Urmările în trafic ale lucrărilor de la Podul Mărăcineni au determinat Compania Naţională să urgenteze amenajarea unui rond, format din balize rutiere.

Noul rond de la intersecţia DJ 203 K Vadu Paşii cu DN 2 E 85 ar putea fi zona în care să fie mutate camerele video de verificare a rovinietei, aparate aflate acum la Podul Mărăcineni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!