Publicat la: 23.01.2019. 18:23 / 877 views

ROMEO ILIE: „AVEŢI RĂBDARE CU NOI”. TEHNICIANUL ESTE REZERVAT ÎN PRIVINŢA EVITĂRII RETROGRADĂRII

Retrogradarea din Liga Florilor nu este nici pe departe ieşită din ecuaţie, în opinia antrenorului Romeo Ilie. În ciuda evoluţiilor constant bune din ultima perioadă, programul infernal din retur şi accidentările unor piese de bază pot duce formaţia buzoiană înapoi în Divizia A. Aflate la mijlocul clasamentului, fetele de la Gloria sunt despărţite de câteva puncte de Cupele Europene, dar sunt, de asemenea, foarte aproape de echipele care merg la barajul pentru retrogradare.

gloria 2Primele două etape ale returului Ligii Florilor pot decide dacă Gloria va merge în Cupele Europene, sau dacă se va zbate în nisipurile mişcătoare ale subsolului clasamentului. Buzoiencele joacă împotriva a două echipe titrate ale handbalului românesc, Rm.Vâlcea şi Cisnădie. De asemenea, Gloria va sta în etapa în care era programat meciul de 3 puncte cu CSM Roman, din cauza falimentului grupării moldave. Antrenorul Romeo Ilie este de părere că două eventuale înfrângeri pot da peste cap moralul fetelor, şi aşa zdruncinat după eşecul cu CSM Bucureşti în ultima secundă, ducând, astfel, la o serie neagră a Gloriei.

În opinia conducerii tehnice, Gloria trebuie să-şi câştige punctele de acasă, pentru a fi sigură de rămânerea în Liga Florilor. Declaraţia tehnicianului buzoian a venit după ce mai multe voci au înaintat ideea că Buzăul ar putea avea, din sezonul viitor, o echipă în cupele europene la handbal.

În ultimele trei partide, Gloria a obţinut o victorie cu CSM Galaţi, un egal cu Dunărea Brăila dar a şi bifat o înfrângere dureroasă, cu CSM Bucureşti. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!