Publicat la: 07.06.2019. 18:16 / 447 views

„ROMÂNIA RECICLEZĂ”. MUNICIPIUL BUZĂU SE ALĂTURĂ LUPTEI PENTRU O ROMÂNIE CURATĂ

Primăria Buzău se alătură campaniei naţionale România Reciclează. Sâmbăta viitoare, între orele 9 şi 15, în parcarea din spatele catedralei Sf. Sava, va fi organizat un punct de colectare pentru deşeurile electrice şi electrocasnice. Cei care vor preda astfel de deşeuri pentru reciclare vor fi recompensaţi cu tichete valorice.

colectare DEEEÎn efortul de a transforma Buzăul într-un oraş curat , Primăria Buzău se alătură campaniilor de ecologizare pentru o Românie curată.

Buzoienii care au în gospodărie obiecte electrice, electronice sau electrocasnice pe care nu le mai folosesc, le pot preda pentru reciclare în cadrul campaniei naţionale România Reciclează.

Participanţii vor fi recompensaţi pe loc, în funcţie de cantitatea şi de dimensiunile deşeurilor predate.

De exemplu, pentru un frigider, congelator, maşină de spălat sau aparat de aer condiţionat pot fi obţinute câte trei tichete valorice a câte 10 lei fiecare.

Cei care deţin astfel de obiecte de mari dimensiuni, pot solicita telefonic ca acestea să fie colectate direct de la domiciliu.

Solicitările pot fi făcute la telefon 031.827.000 sau la Serviciul de Gospodărire Urbană şi protecţia Mediului din cadrul Primăriei, telefon 0238.710.692. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!