Publicat la: 11.10.2019. 18:19 / 729 views

ROMÂNIA, BRONZ LA CAMPIONATUL MONDIAL DE MINIFOTBAL. BUZOIENI ÎN ECHIPĂ, ÎN STAFF ŞI PRINTRE SPONSORII NAŢIONALEI

Cu buzoieni în echipă, în staff şi printre sponsori, România a câştigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de Minifotbal. Vicecampioană europeană, Naţionala a intrat, astfel, în careul de aşi al lumii. Astăzi, România a câştigat finala mică a turneului desfăşurat în Australia.

nationala site nationala victorie

România a jucat finala mică împotriva Ungariei, pe care a învins-o la loteria penalty-urilor, cu 3 la 1.

România a câştigat grupa cu trei victorii categorice, împotriva Nigeriei, Ucrainei şi Libanului, apoi a bătut Guatemala, în optimile de finală. În sferturi, a învins ţara gazdă, Australia. În semifinală, echipa tricoloră a fost învinsă de Mexic, în prelungiri.

cezar ionescu

Pe teren a evoluat şi buzoianul Ionuţ Chirică. De asemenea, arbitrul Cezar Ionescu a oficiat mai multe meciuri ale Mondialului din Australia.

Din staff-ul tehnic al Naţionalei au mai făcut parte Cristi Lupu, director sportiv al echipei şi membru în Comitetul Executiv al Federaţiei de Minifotbal, medicul Emil Cotenescu, alături de sponsorul federaţiei, afaceristul buzoian Ionel Turturică. Sponsori tehnici au fost Ion Daniel Constantin şi Andrei Mărunţiş.

Această ediție a Campionatul Mondial din Australia a fost prima ediţie cu o participare atât de numeroasă, 32 de echipe. (Mihai Bunăziua)

minifotbal

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!