Publicat la: 09.03.2018. 19:10 / 813 views

ROMÂNIA-BELGIA LA RUGBY, MÂINE, LA BUZĂU. INTRAREA PE STADIONUL GLORIA ESTE LIBERĂ

Buzoienii sunt aşteptaţi în număr mare, mâine, pe Stadionul Gloria, pentru a încuraja echipa României, în meciul contra Belgiei. Partida contează pentru Rugby Europe International Championship, compeţie care stabileşte echipele calificate la Campionatul Mondial din 2019. Partida se dispută de la ora 13 iar intrarea în incinta arenei din Crâng este liberă.

RUGBY:ROMANIA-NAMIBIA, WORLD RUGBY NATIONS CUP (17.06.2015)Selecţionata de rugby a României întâlneşte mâine, pe Stadionul Gloria, echipa similară a Belgiei, într-o partidă ce contează pentru calificarea la Campionatul Mondial din Japonia.

Naţionala de rugby a jucat ultima oară la Buzău în 2010, într-o partidă contra Tunisiei, câştigată clar. Meciul din 2010 conta, de asemenea, pentru calificarea la un Campionat Mondial, cel din Noua Zeelandă.

Pentru o afluenţă cât mai mare de public, organizatorii au decis să lase intrarea liberă. Partida se dispută cu începere de la ora 13. România este una dintre puţinele naţiuni prezente la toate campionatele mondiale ale sportului cu balonul oval.

Acesta va fi şi ultimul meci disputat pe actualul gazon al Gloriei, municipalitatea urmând a începe, de săptămîna viitoare, lucrările de modernizare a arenei din Crâng. Va fi montată o tabelă nouă iar suprafaţa de joc va fi schimbată în totalitate. De asemenea, va fi amplasata şi o instalaţie de drenaj. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!