Publicat la: 06.02.2018. 19:17 / 1.060 views

ROMÂNIA – BELGIA, LA BUZĂU. MECI INTERNAŢIONAL DE RUGBY, PE 10 MARTIE

Cel de-al treilea meci al naţionalei de rugby, contând pentru Rugby Europe International Cup, se va disputa pe Arena din Crâng. Stejarii vor juca pe Gloria, după ce vor disputa primele două meciuri la Cluj, cu Germania şi Rusia.

Începutul lunii martie aduce primul meci internaţional al anului, la Buzău. Naţionala de rugby va disputa, pe Gloria, un meci oficial, în compania selecţionatei similare a Belgiei. Stejarii vor veni la Buzău după ce vor disputa primele două partide oficiale din 2018, la Cluj, cu Rusia şi Germania. Meciul contra Belgiei contează pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2019, găzduit de Japonia. Chiar dacă arena buzoiană dispune de nocturnă, meciul cu Belgia se va disputa de la ora 13:00.

La jumătatea preliminariilor, România ocupă locul întâi în grupă, cu patru victorii, dar şi un eşec, suferit împotriva Germaniei. În funcţie de locul ocupat în grupă, la finalul campaniei de calificare, România se poate califica direct sau poate susţine un meci de baraj. Stejarii sunt printre puţinele echipe care s-au calificat la toate ediţiile Campionatului Mondial de Rugby. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!