Publicat la: 04.06.2018. 17:57 / 488 views

ROMÂNIA A ÎNVINS PORTUGALIA, LA BUZĂU. NAŢIONALA DE HANDBAL FEMININ VA FI CAP DE SERIE

Naționala de handbal feminin a trecut lejer de Portugalia, cu 32 la 28, câștigând astfel grupa a IV-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial de handbal feminin, din 2018. Partida a fost găzduită de Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, din Buzău.

nationala handbalCum româncele aveau calificarea asigurată, selecționerul Ambros Martin a decis să menajeze o serie de piese de bază și să dea minute și altor jucătoare. Tricolorele au controlat meciul, conducînd, la pauză, cu 19 la 13.

Pe final, pe fondul relaxării, lusitanele s-au apropiat la patru goluri iar la sfîrșitul partidei tabela arăta 32 la 28, pentru românce.

Grație victoriei, România va fi cap de serie la tragerea la sorți programată pe 12 Iunie, la Paris.

Din păcate, starea precară a Sălii Sporturilor nu a trecut neobservată, în ciuda victoriei. Tricolorele s-au plîns de condițiile deloc propice unei partide internaționale, precum lipsa unui sistem de ventilație eficient.

De altfel, încă de la conferința de presă, team-managerul Nicoleta Alexandrescu a ținut să recomande autorităților ceva investiții în infrastructura sălii. Și cei două mii de spectatori prezenți la meci au avut de suferit, din cauza căldurii.

Adversara de duminică a tricolorelor s-a clasat ultima în grupa de calificare, fără niciun punct.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!