Publicat la: 28.04.2017. 18:03 / 3.509 views

ROMANESCU, LIDER ALES AL PNL BUZĂU. ZOICAN ÎŞI CONSOLIDEAZĂ SIMPATIA ÎN PARTID

Duelul surpriză pentru şefia organizaţiei judeţene a PNL a fost tranşat în favoarea liderului interimar. Deputatul Cristinel Romanescu a câştigat bătălia internă în urma alegerilor desfăşurate aseară. Principalul său contracandidat, medicul Adrian Zoican, a ocupat locul doi, la o distanţă ce îi conferă, totuşi, o poziţie importantă în partid.

romanescu sef pnlCristinel Romanescu este noul lider ales al liberalilor buzoieni, în urma scrutinului de ieri la care au participat peste 200 de delegaţi. Deputatul PNL a obţinut 117 voturi, în timp ce medicul Adrian Zoican s-a bucurat de sprijinul a 89 de membri cu drept de vot. Proaspăt ales în funcţia de preşedinte, Cristinel Romanescu a declarat că va încerca să revitalizeze organizaţia.

Chiar dacă a pierdut bătălia, medicul Adrian Zoican a întrunit un număr considerabil de voturi, ceea ce îi conferă un rol important în activitatea organizaţiei, pe lângă poziţia de şef al filialei municipale.

Adversari în lupta internă pentru cea mai importantă funcţie din cadrul PNL Buzău, Romanescu şi Zoican vor fi nevoiţi să colaboreze şi să nu mai dea curs unor tensiuni care au şubrezit până acum organizaţia liberală.

După conferinţa de ieri, prim-vicepreşedinţi ai PNL Buzău au fost aleşi fostul deputat Erland Cocei, responsabil de politici publice, şi avocatul râmnicean Ionuţ Iuga, care se va ocupa de strategii şi comunicare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!