Publicat la: 31.03.2014. 21:27 / 4.343 views

RISC CRESCUT DE INCENDII ÎN SPITALELE BUZOIENE. POMPIERII AU APLICAT 26 DE SANCŢIUNI PENTRU 8 UNITĂŢI SANITARE

Pompierii au verificat toate cele 8 unităţi spitaliceşti din judeţul Buzău, inclusiv Maternitatea.

SPITAL BZS-a descoperit că majoritatea spitalelor nu au întocmite nici măcar planurile de evacuare în caz de incendiu. Ignifugarea podurilor nici nu intră în discuţie.

Conducerile unităţilor medicale unde au fost descoperite evidente nereguli care pot conduce la incendii au fost sancţionate.

Pompierii au dispus imediat măsuri de remediere a deficienţelor şi au organizat simulări în caz de incendii cu personalul medical şi administrativ al spitalelor.  

În cadrul exerciţiilor de evacuare a personalului, pompierii au reţinut alte probleme.

Nu este fixat locul de adunare a salariaţilor, nu se execută verificarea saloanelor evacuate şi eventuala prezenţa salariaţilor. În plus, timpii de evacuare sunt prea mari.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!