Publicat la: 07.07.2017. 17:59 / 1.164 views

RIDICAŢI ŞI DUŞI ÎN NOUL PADOC. TELEFON DISPECERAT ECARISAJ: 0722.60.00.99

Serviciul de ecarisaj a început să aducă maidanezi ridicaţi de pe străzi în noul padoc al Primăriei. La noul adăpost au fost deja strânşi 30 de câini. Din vechiul padoc de pe Horticolei nu a fost mutat niciun animal, unele fiind adoptate iar celelalte au fost eutanasiate. De luni, buzoienii vor putea chema echipa de ecarisaj la un nou număr de dispecerat.

adapost caini 3De câteva zile, în noul padoc de lângă pepiniera Urbis Serv au început să fie cazaţi câinii fără stăpân ridicaţi de pe străzile Buzăului, la sesizarea cetăţenilor. De menţionat că niciun dintre cei 60 de madanezi din vechiul adăpost de pe Horticolei nu a fost mutat aici, cei mai mulţi fiind eutanasiaţi.

În noul padoc a fost adusă şi o căţea care, în această dimineaţă, a atacat un bătrân în plină stradă. Victima a ajuns cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Incidentul de astăzi nu este unul izolat. De luni, buzoienii vor avea ocazia să sesizeze cazurile în care maidanezii ar trebui ridicaţi de echipa de ecarisaj. Reclamaţiile vor fi făcute la un nou număr de telefon, iar hingherii vor acţiona între orele 7.00 – 21.00.  

În noul padoc amenajat de Urbis Serv pot fi găzduiţi 400 de câini. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!