Publicat la: 10.05.2017. 17:48 / 795 views

RIDICAREA MAŞINILOR, SUBIECT CONTROVERSAT. UNII CONSILIERI LOCALI NU SUNT DE ACORD CU REGULAMENTUL

Regulamentul privind activitatea de ridicare a vehiculelor şi autovehiculelor care staţionează neregulamentar pe domeniul public a stârnit controverse între consilieri. Unii dintre aceştia consideră că este prea devreme pentru începerea acestei activităţi, deoarece nu au fost repartizate toate locurile de parcare rezidenţiale.

Chiar dacă mai mulţi consilieri locali au considerat că este încă prea devreme pentru Buzău să fie ridicate maşinile staţionate neregulamentar pe domeniul public, proiectul a trecut în ultima şedinţă CLM.

Cu emoţii, e drept, şi pentru că „opoziţia” a fost ajutată de abţinerea de la vot a unuia dintre consilierii care ar fi trebuit să voteze „pentru”.

Unii dintre consilieri au argumentat, cu cifre, că buzoienii nu au unde să parcheze şi sunt obligaţi să-şi lase maşinile pe domeniul public ori că Trans-Bus nu este abilitat pentru acest tip de activitate.

Se pare că va mai trece ceva timp până când societatea Trans-Bus va fi pregătită să preia în sarcină ridicarea, transportul şi depozitarea autovehiculelor staţionate neregulamentar pe domeniul public.

Pentru început, prioritară va fi ridicarea rablelor abandonate, a automobilelor expuse spre vânzare şi a celor staţionate în locuri nepermise, care vor bloca sau vor încurca traficul rutier în oraş. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!