Publicat la: 09.11.2017. 19:23 / 1.124 views

„REVOLUŢIA FISCALĂ” SE FACE SIMŢITĂ. BUZOIENII VOR PLĂTI TAXE ŞI IMPOZITE MAI MARI

Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului fiscal va produce efecte şi la Buzău. Unele dintre ele se vor simţi atât la nivel de buget local, cât şi în buzunarele contribuabililor. De anul viitor, locuitorii municipiului vor plăti taxe şi impozite mai mari.

taxe 2Ieri, în ciuda tuturor protestelor, Guvernul a adoptat măsurile care vor modifica, în mare parte, Codul fiscal.

Scăderea impozitului pe venit va avea efecte şi asupra bugetelor locale şi va genera diminuarea semnificativă a încasărilor de la contribuabili.

Chiar dacă nu există încă o estimare certă a pierderilor din bugetul local, ele ar putea fi de ordinul milioanelor de euro.

Pentru a nu fi afectat bugetul de investiţii, Primăria va fi obligată să facă economii la alte capitole, pentru a continua proiectele aflate în derulare.

O altă consecinţă a „Revoluţiei fiscale” este şi mărirea taxelor şi a impozitelor locale.

Proiectul se află în dezbatere publică şi va fi supus aprobării în şedinţa Consiliului Local Municipal din luna decembrie.

Bonificaţia de 10% va fi acordată, în continuare, tuturor contribuabililor care îşi vor achita integral dările către Municipalitate până la data de 31 martie.

Noile reguli fiscale vor fi aplicate încă din primele zile ale anului 2018. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!