Publicat la: 08.02.2019. 19:28 / 2.053 views

REVOLTA PRIMARILOR. EFORT BUGETAR NOU PENTRU ADMINISTRAŢIILE LOCALE

Guvernul lasă în sarcina primăriilor plata indemnizaţiilor persoanelor cu handicap şi a însoţitorilor acestora, spre nemulţumirea şefilor de administraţii locale. Unele primării vor fi nevoite să achite sume foarte mari pentru aceste drepturi. Cel mai nemulţumit de această decizie este edilul-şef Constantin Toma.

birou tomaŞeful Palatului Comunal anunţă că efortul financiar pentru plata indemnizaţiilor şi a însoţitorilor persoanelor cu handicap se va ridica la 10 milioane de euro.

În acest context, edilul-şef Constantin Toma solicită ca în comisia de atribuire a certificatelor pentru persoane cu handicap să existe şi un membru din partea Primăriei, fiind suspect numărul foarte mare al deciziilor de la Buzău.

Şi pentru comunităţile din mediul rural vor exista probleme în asigurarea plăţii acestor drepturi.

Sunt şi primari optimişti, care speră într-o rectificare bugetară din partea Guvernului, în cazul în care fondurile locale vor fi epuizate.

Pe de altă parte, proiectul aprobat astăzi de Guvern prevede ca impozitul pe venit colectat la bugetul de stat să meargă 100% către bugetele locale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!