Publicat la: 30.12.2016. 18:37 / 2.156 views

REVELION PESTE HOTARE. SEJURURILE DIN ŢARĂ SUNT MULT MAI SCUMPE

agentie-turismBuzoienii care au apelat la agenţiile de turism pentru un pachet complet de Revelion s-au orientat, ca de obicei, către destinaţii din afara ţării, unde tarifele sunt mai ieftine faţă de cele practicate în România.

Mai mulţi bani au plătit cei care au ales staţiunile montane din România.

Tour operatorii au mai constatat că, în ultimele zile, a crescut considerabil numărul buzoienilor care revin în ţară pentru a petrece sfârşitul de an.

Un sejur de Revelion într-o staţiune de pe Valea Prahovei ajunge şi la 2.000 de euro, în timp ce pentru anumite destinaţii din străinătate o familie poate petrece sfârşitul de an cu un cost ce porneşte de la 400 de euro la un hotel de patru stele. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!