Publicat la: 03.01.2018. 19:25 / 723 views

REVELION LA ZERO GRADE. MII DE BUZOIENI ÎN PIAȚA DACIA

Aproape 10.000  de buzoieni au înfruntat frigul şi au petrecut noaptea dintre ani în centrul oraşului, pe platoul din Piaţa Dacia. Atmosfera, întreţinută de artişti cu nume, i-a făcut pe cei prezenţi să uite de gradele sub zero şi să petreacă până după miezul nopţii. Vedetele au fost Andra şi Măruţă, cei care au şi oficiat numărătoarea inversă de la cumpăna dintre ani.

revelion 2018 siteChiar dacă temperaturile de iarnă nu sunt cele mai propice pentru o petrecere în aer liber, mii de buzoieni au ţinut să fie prezenţi în Piaţa Daciei, pentru a celebra Anul Nou în strada. Pe scena amplasată în fața Palatului Comunal au urcat artiști cunoscuți, cântăreți de muzică populară locali, dar și nume consacrate precum Guess Who, Uddi și, poate cel mai așteptat nume, Andra.

Maeștri de ceremonie au fost realizatorul TV Cătălin Măruță și interpreta de muzică populară Mădălina Manolache. O altă atracție a serii a fost focul grandios de artificii, de la miezul nopții, care a durat peste 10 minute.

Se estimează că aproximativ 10.000 de buzoieni s-au aflat la trecerea dintre ani în Piața Dacia, un număr care a depășit consierabil asistența din anii precedenți. Spectacolul s-a încheiat în jurul orei 1.00. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!