Publicat la: 04.01.2019. 18:06 / 1.937 views

REUŞITĂ A ECHIPEI DE TRANSPLANT. AU SALVAT VIEŢILE A 5 OAMENI

Reuşită a echipei de transplant din cadrul Spitalului Judeţean Buzău. Medicii au reuşit să îi convingă pe aparţinătorii unui pacient aflat în moarte cerebrală să fie de acord cu donarea orgzanelor acestuia. Astfel, au salvat vieţile a 5 oameni care aşteptau de ani de zile acest moment.

Still0104_00002Pacientul, un buzoian în vârstă de 45 de ani, s-a prezentat la U.P.U, în stare foarte gravă, Acesta a rămas internat pe secţia A.T.I., iar medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa. Când s-a constatat moartea cerebrală medicii au luat legătura cu familia acestuia şi au reşit să o convingă pe soţie să fie de acord cu donarea de organe. Totul se întâmpla în noaptea de Revelion. Echipa de transplant a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău este formată din doctorul Victor Ioniţă Ioniţă Victor şi medicul urgentist Adrian Zoican, coordonatorul echipei de transplant.

Organele prelevate de la buzoianul de 45 de ani au ajuns la spitale din ţară dar şi din străinătate.

Medicii buzoieni readuc în acest fel în atenţia buzoienilor importanţa oferirii acordului pentru prelevarea de organe. Numai în acest caz au fost salvate 5 vieţi.

Buzoianul în vârstă de 45 de ani, donatorul de organe din noaptea de Revelion, provenea dintr-o familie simplă, fără posibilităţi materiale. Deşi extrem de îndurerată, soţia acestuia a înţeles importanţa acestui gest şi şi-a oferit acordul pentru a salva alte vieţi. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!