Publicat la: 12.01.2021. 18:58 / 462 views

REUNIRE, MERCATO ȘI SPERANȚE. ILIE STAN MAI VREA 2-3 JUCĂTORI

Lotul Gloriei Buzău s-a reunit ieri, pentru a susține vizita medicală și testul Covid, înainte de a demara pregătirile pentru returul acestui sezon competițional al ligii secunde.

antrenament fotbal 2Ilie Stan este de părere că stagiul centralizat din această iarnă va fi mult mai bun decât cel din vară, atunci când ședințele de antrenament s-au efectuat sub auspiciile coronavirusului.

În ceea ce privește mutările din mercato, Ilie Stan va renunța la câțiva jucători și va încerca să mute pe piața transferurilor. Strategia este însă făcută în funcție de buget. Fotbaliștii care vor veni nu vor avea salarii care să depășească pragul de austeritate impus la clubul din Crâng.

Gloria va disputa prima partidă din retur în deplasare, cu Poli ASU Timișoara. (Andrei Solomon)

Link video

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!