RETROSPECTIVA 60. EXPOZIȚIE ANIVERSARĂ VALERIU ȘUȘNEA

RETROSPECTIVA 60.  EXPOZIȚIE ANIVERSARĂ VALERIU ȘUȘNEA

Cunoscutul artist plastic Valeriu Șușnea, profesor la Liceul de Arte ”Margareta Sterian” și președinte al Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Buzău îmlinește o vârstă rotundă. Ca în fiecare an, artistul le oferă buzoienilor de ziua sa câte o expoziție aniversară. Pe 6 martie, acesta va vernisa la Galeriile de Artă ”Ion Andreescu” o expoziție aniversară cu dublă semnificație: 60 de ani de viață și 35 de activitate artistică.

susnea 1În ziua de 6 martie, la ora 14, la Galeriile de Artă ”Ion Andreescu” va fi vernisată expoziția aniversară de pictură și grafică ”Retrospectiva 60”.

Cunoscutul artist plastic Valeriu Șușnea, buzoian prin adopție, le oferă buzoienilor o expoziție personală de excepție, la împlinirea a 60 de ani de viață și 35 de activitate artistică.

Este o expoziție care trece în revistă activitatea de artist profesionist a maestrului, dar și a demersului managerial, ca președinte al filialei buzoiene a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Expoziția aniversară ”Retrospectiva 60” este extrem de importantă pentru autor, care își dorește să ii aibă alături la acest eveniment cultural pe toți prietenii, colegii, colaboratorii și pe toți buzoienii care iubesc artele plastice.

Fiind o retrospectivă, expoziția aniversară de anul acesta este extrem de vastă și este expusă pe simezele din ambele săli ale Galeriilor de Artă ”Ion Andreescu”.

După această retrospectivă, următoare a expoziție semnată Valeriu Șușnea va avea loc la Sala Brâncuși de la Palatul Parlamentului, pe 1 iulie, 2020.

La vernisajul de pe 6 martie va fi lansat și albumul de artă ”Călătorii imaginare”, un album de autor care încununează activitatea artistică de o viață a artistului plastic profesionist Valeriu Șușnea. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și