Publicat la: 16.09.2020. 18:16 / 229 views

RESURSE LOCALE PENTRU ȘCOLI. CLM A APROBAT O NOUĂ RECTIFICARE BUGETARĂ

Consilierii municipali au aprobat cea de-a șaptea rectificare bugetară din acest an. Învățământul buzoian nu a fost uitat, mai ales în această perioadă de început de an școlar în condiții speciale. Banii alocați vor fi suficienți până la validarea viitorului Consiliu Local Municipal, după alegerile locale din 27 septembrie.

pedagogic 3În ultima ședință din mandatul 2016 – 2020 a Consiliului Local Municipal, aleșii au aprobat cea de-a șaptea rectificare a bugetului local pe anul 2020.

Desfășurarea noului an școlar în condiții de pandemie înseamnă cheltuieli suplimentare care, în mare parte, revin administrațiilor locale.

Până la validarea noului CLM, în prima ședință de după  alegeri, care va avea loc în luna octombrie, Primăria nu va mai putea aloca fonduri bănești unităților de învățământ, în cazul în care banii de la Guvern nu vor ajunge la timp la beneficiari.

Mai există, totuși, o portiță, care nu este folosită decât în cazuri cu totul și cu totul extraordinare.

Părinții, cadrele didactice și conducerile școlilor nu trebuie să se îngrijoreze că nu vor fi îndeplinite toate condițiile de siguranță sanitară în acest început de an școlar.

Viceprimarul Apostu îi asigură că, prin rectificările bugetare, vor fi bani suficienți pentru asigurarea tuturor materialelor sanitare necesare.

În acest moment, toate unitățile de învățământ din oraș dispun de cadre sanitare, care să vegheze la sănătatea copiilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!