Publicat la: 02.07.2019. 18:16 / 413 views

RESTRICŢII PE TRANSILVANIEI. PROGRAM DE APROVIZIONARE PENTRU AUTOVEHICULELE DE MARFĂ

Aglomeraţia creeată în zona comercială a străzii Transilvaniei din cauza maşinilor de marfă va fi rezolvată în curând. În şedinţa CLM din luna august va fi supus aprobării consilierilor un proiect de restricţionare a circulaţiei auto în acea zonă. Accesul autovehiculelor de marfă cu masa autorizată mai mare de 3,5 tone, va fi permisă doar într-un interval de timp prestabilit.

transilvaniei 1Zona comercială de pe strada Transilvaniei urmează să fie supusă unui regim special de circulaţie auto.

În anumite perioade din zi, tronsonul din strada Transilvaniei, cuprins între străzile Crinului şi Constituţiei, se aglomerează excesiv iar traficul auto se strangulează.

Maşinile de marfă care aprovizionează depozitele din zonă, ca şi automobilele care iau marfă de aici creează adevărate dopuri şi împiedică circulaţia celorlalţi participanţi la trafic.

Situaţia a atras atenţia Primăriei, care a căutat soluţiile cele mai bune pentru rezolvarea ei.

Pentru a nu defavoriza comercianţii şi nici pe cei care circulă pe această arteră importantă a oraşului, a fost propus un program bine stabilit pentru aprovizionarea cu marfă.

Dacă proiectul va fi aprobat, cei care nu vor respecta noile reguli, o vor face pe „cheltuiala” lor.

Proiectul de hotărâre este supus dezbaterii publice iar propunerile, sugestiile sau opiniile celor interesaţi pot fi depuse la Ghişeul Unic al Primăriei, până pe 8 august. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!