Publicat la: 16.10.2020. 18:30 / 1.767 views

RESTRICȚII NOI, LA BUZĂU, UNGURIU ȘI ZĂRNEȘTI. RATĂ DE INFECȚIE PESTE 1.5 LA MIA DE LOCUITORI

Restricții noi impuse în municipiul Buzău și comunele Unguriu și Zărnești. Rata de infectare în aceste comunități a depășit 1.5 la mia de locuitori. În aceste condiții, restaurantele, cafenelele, activitățile cu jocuri de noroc își reduc din capacitatea de funcționare, până la 30%. Și la teatru și în cinematografe vor fi mai puțini spectatori în sală.

bar 2 oameni masca

Municipiul Buzău a depășit rata de infecție de 1.5 la o mie de locuitori, după ce Direcția de Sănătate Publică a recalculat rata de incidență pe fiecare localitate. Din acest motiv, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a dispus o serie de noi restricții, fiind afectate restaurantele, cafenelele, barurile, activitățile cu jocuri de noroc, teatrul și cinematografele.

Patronii de restaurante au început deja să se conformeze noii decizii de reducere până la 30% a capacității spațiului folosit pentru clienți.

Pe de altă parte, autoritățile au reactualizat norma legată de obligativitatea purtării măștii de protecție în jurul tuturor unităților de învățământ din întreg județul.  

Restricțiile impuse din cauza depășirii ratei de 1.5/mia de locuitori au fost impuse și în comunele Unguriu și Zărnești. Potrivit autorităților, măsurile vor fi valabile pentru următoarele două săptămâni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!