Publicat la: 19.10.2020. 18:53 / 800 views

RESTRICȚII NOI ÎN MAI MULTE LOCALITĂȚI. MODIFICĂRI DE SCENARII ȘI LA ANUMITE ȘCOLI

Mai multe comune din județ au depășit rata de infectare de 1.5 la mia de locuitori, astfel că autoritățile au impus noi restricții. Până acum fuseseră dictate măsuri suplimentare în municipiul Buzău și în comunele Unguriu și Zărnești. De asemenea, scenarile de la mai multe școli au fost modificate, în urma unor cazuri de COVID sau a creșterii ratei de incidență.

oameni statieÎncă trei comune intră pe lista cu restricții din cauza depășirii ratei de infectare de 1.5 îmbolnăviri la mia de locuitori. Autoritățile au impus măsuri în comunele Săpoca, Năeni și Mărgăritești. Restaurantele și localurile cu jocuri de noroc vor funcționa la capacitate de 30% din spațiu, iar spectacolele au fost interzise. În același timp, măsurile se mențin în municipiul Buzău și în comunele Unguriu și Zărnești.

În ultimele 24 de ore, trei unități de învățământ au fost închise, intrând în scenariul roșu (online), alături de trei clase de la alte unități școlare din județul Buzău.

De asemenea, în zece localități s-a trecut la scenariul galben, de învățământ hibrid, la școală și online, după creșterea numărului de cazuri peste rata de 1 la mia de locuitori. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!