Publicat la: 24.02.2020. 18:28 / 516 views

RESTRICȚII ÎN PASAJUL DE LA GARĂ. A FOST ÎNCHIS PARȚIAL

Începând de astăzi, circulația în pasajul subteran de la gară a fost restricționată. Tronsonul dintre ultimile ieșiri către peroane și gura de acces spre cartierele Mihai Viteazul și Poștă a fost închis iar accesul este permis doar călătorilor cu trenul, care vor să ajungă la peroane. Ca măsură compensatorie pentru locuitorii din cartierele de peste calea ferată, Trans Bus a crescut frecvența autobuzelor dintre Gară și Zona Industrială.

 lucrari pasaj gara 1  lucrari pasaj gara 2

De astăzi, pasajul subteran de la Gara Buzău a fost închis parțial din cauza lucrărilor de reabilitare și de modernizare. Este vorba despre tronsonul de pasaj cuprins între ultimile ieșiri către peroane și ieșirea din pasaj către cartierele Mihai Viteazul și Poștă.

Pentru a mai atenua disconfortul creat, Primăria a dispus unele soluții de ”avarie”. Din momentul în care șantierul din pasaj se va extinde și pe segmentul pe care sunt plasate ieșirile către peroane, vor fi create culoare protejate pentru călătorii CFR.

Lucrările  la pasajul subteran de la gara Buzău ar trebui finalizate până la 1 iunie, 2020. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!