Publicat la: 04.04.2018. 18:06 / 766 views

RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE. MAŞINILE GRELE NU VOR MAI CIRCULA PRIN BARIERA PLOIEŞTI

Ca urmare a lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere de la intrarea în oraş dinspre Ploieşti, Primăria a decis instituirea unor restricţii de circulaţie. Maşinile mai grele de 3,5 tone nu vor mai putea circula prin Bariera Ploieşti între 10 aprilie şi 1 iunie 2018. De săptămâna viitoare vor demara şi lucrările de asfaltare pe tronsonul dintre bulevardul Mareşal Averescu şi pasajul Nehoiu.      

intrare orasLucrările multiple de reabilitare şi de modernizare a porţii de intrare în oraş dinspre Ploieşti se vor extinde şi la infrastructura rutieră.

Pentru a asigura o desfăşurare continuă a lucrărilor şi pentru a evita producerea aglomerărilor în trafic, Primăria Buzău a decis instituirea unor restricţii de circulaţie în zonă.

Între 10 aprilie şi 1 iunie, pe acest segment de drum, inclusiv spre bulevardul 1 Decembrie şi podul de la Drăgaică, nu vor mai circula maşini mai grele de 3,5 tone.

Vor avea acces doar autobuzele Trans Bus şi maşinile care aprovizionează agenţii economici din zonă şi cele două benzinării şi care vor primi permis de acces în anumite intervale de timp.

Săptămâna viitoare, după Sărbătorile Pascale, vor demara şi lucrările de asfaltare a carosabilului, ceea ce va creea un anumit disconfort conducătorilor auto care vor circula pe viitoarea Cale a Eroilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!