Publicat la: 01.09.2020. 18:02 / 253 views

RESTAURANTELE S-AU REDESCHIS. RESTRICTII RIDICATE ŞI PENTRU CAFENELE

Începând de astăzi, restaurantele s-au redeschis şi vor functiona după regulile impuse de pandemie.  Clienţii care intră în restaurant vor fi obligaţi să poarte mască, până în momentul în care se asează la mese.

restaurante new pizzaAranjate atent, restaurantele iși așteaptă clienții. Mesele sunt distanțate la cel puțin doi metri, în timp ce ocuparea acestora este limitată la maximum șase persoane. În plus, măștile de protecție sunt obligatorii, atât pentru personalul cât și pentru clienți.

Pentru patronii restaurantelor si cafenelelor, relaxarea vine ca o reală gură de oxigen. Timp de câteva luni în care a fost nevoiți să își restrângă activitatea, sau chiar să închidă restaurantele,patronii au fost nevoiți să recurgă la reduceri de personal, pentru a evita falimentul.

A fost reglementat și numărul persoanelor care pot participa la un eveniment privat, în interior. Noile norme stabilesc că la  astfel de evenimente pot lua parte maximum 50 de clienți. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!