Publicat la: 09.10.2018. 18:28 / 2.566 views

RESISTEMATIZARE ÎN DOROBANŢI 2. CAMPANIE DE INFORMARE A RIVERANILOR

După asfaltarea străzilor din cartierul Dorobanţi 2, Comisia Municipală pentru Siguranţa Rutieră a considerat ca necesară o resistematizare a circulaţiei rutiere. O parte dintre străzile şi aleile dintre blocuri vor fi cu sens unic, ceea ce va asigura fluenţa circulaţiei în cartier. Primăria a iniţiat o campanie de informare a riveranilor pentru ca aceştia să se familiarizeze din timp cu noile reguli de circulaţie.

dorobanti strazi 2 sistematizare dorobanti

Asfaltarea străzilor din beton din cartierul Dorobanţi 2 a fost aproape finalizată, aşa că, responsabilii din Primărie s-au gândit să adapteze şi circulaţia rutieră la noile condiţii de trafic.

Instituirea de sensuri unice pe majoritatea străzilor va avea rolul de a fluidiza circulaţia auto şi de a mări şi numărul locurilor de parcare.

Drumarii de la Urbis au intrat deja cu asfaltările şi în Dorobanţi 1 şi Broşteni unde, după terminarea lucrărilor, vor fi aplicate şi noile resistematizari ale traficului rutier.

Noile reguli de circulaţie din Dorobanţi 2 vor intra în vigoare din data de 15 octombrie, 2018.

Locuitorii cartierului vor beneficia şi de o perioadă de graţie în care, cu ajutorul poliţiştilor de la Circulaţie, se vor familiariza şi în teren cu noile trasee pe care le vor folosi zi de zi. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Superrr,Foarte bună initiativa

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!