Publicat la: 11.01.2019. 19:20 / 651 views

RER-UL, RESPONSABIL CU DESZĂPEZIREA. BUZOIENII, RESTANŢIERI LA CAPITOLUL TROTUARE

Societatea de salubrizare a municipiului Buzău este responsabilă şi cu înlăturarea zăpezii de pe străzi şi de pe trotuare. Utilajele au lucrat non-stop pe arterele principale şi au intrat şi pe cele secundare. De asemenea, o parte dintre  trotuare au fost deszăpezite de RER Sud Buzău, în ciuda faptului că şi buzoienilor le reveneau obligaţii în acest sens.

zapada freza zapada lopata

Atât ieri, cât şi astăzi, societatea de salubrizare s-a ocupat de deszăpezirea municipiului Buzău. Au fost scoase la lucru  utilajele  şi muncitorii pentru curatarea străzilor şi a trotuarelor.

În ciuda faptului că legea îi obligă să îşi cureţe trotuarele din faţa locuinţelor sau a magazinelor, au fost puţini buzoieni  care si-au respectat indatoririle.

Pentru perioada următoare meteorologii au anunţat zile geroase, astfel că zăpada rămasă pe trotuare sau pe carosabil se va transforma în adevărate capcane pentru pietoni şi pentru şoferi. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!