Publicat la: 02.03.2018. 19:25 / 880 views

RER A DEMARAT O ANCHETĂ. DILEMĂ REFERITOARE LA NUMĂRUL DE ABONAŢI

Societatea de salubrizare a oraşului a constatat o scădere accentuată, în ultimele luni, a numărului de persoane transmis pe propria răspundere de unele asociaţii de proprietari ca fiind beneficiare ale serviciilor de ridicare a gunoiului menajer din cartierele municipiului Buzău.  În aceste condiţii operatorul a demarat o campanie de verificare a numărului de persoane declarate de proprietarii de locuinţe şi de comparare a rezultatelor cu cele ale RER Sud Buzău.

pubela-3Sute, poate chiar mii de buzoieni dispar fără urmă în fiecare lună din documentele unor asociaţii de proprietari din municipiul Buzău. Mai exact, în ultimele luni, operatorul de salubritate a constatat o scădere a numărului de persoane transmis pe propria răspundere de unele asociaţii de proprietari ca fiind beneficiare ale serviciilor de ridicare a gunoiului menajer din cartierele municipiului Buzău. În aceste condiţii, Rer Sud Buzău a demarat o campanie de verificare a numărului de persoane declarate de proprietarii de locuinţe.

Grav este faptul că după ce au fost verificate mai bine de jumătate dintre asociaţiile de proprietari, reprezentanţii societăţii de salubritate au constatat că sunt cazuri în care buzoienii îşi achită contractele, însă banii nu ajug la operatorul de curăţenie.

După finalizarea acţiunii de identificare a cetăţenilor care beneficiază de serviciile de curăţenie, operatorul de salubritate este decis chiar să facă plângere împotriva asociaţiilor care au încasat de la locatari dar nu au depus banii în contul RER. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!