Publicat la: 26.03.2019. 19:19 / 1.597 views

REPARAŢII LA POD. PASARELA DE LA METALURGICA, ÎN ATENŢIA AUTORITĂŢILOR LOCALE

Municipiul Buzău administrează mai multe pasaje supraterane, care traversează căile ferate. După ce a fost reparat pasajul de la Drăgaică, urmează să intre în reparaţii şi pasarela de la Metalurgica. Ambele asigură accesul dintre oraş şi Zona Industrială.

pasarela metalurgicaAnul trecut, Primăria a demarat o serie de expertize la pasajele supraterane din municipiu.

Ca urmare, pasarela de la Metalurgica de la ieşirea din Buzău către Brăila, va trebui să intre în reparaţii.

Pasarela rutieră, care traversează calea ferată, face legătura între Zona Industrială, oraş şi Şoseaua Brăilei şi este circulată intens, mai ales de autovehicule grele.

Odată cu înfiinţarea bulevardului Calea Eroilor, în zestrea Municipalităţii a intrat şi pasarela către Ploieşti.

În total, Buzăul dispune de 4 pasarele care traversează calea ferată, de un pod rutier la Mărăcineni, peste râul Buzău şi de încă unul, cel de la Vadu Paşii, aflat în construcţie.

Alături de el se află şi un pod feroviar, care este administrat de Societatea Naţională a Căilor Ferate din România. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!