Publicat la: 13.11.2017. 19:23 / 302 views

REMIZĂ LA VÂRF. GLORIA – TEAM SĂGEATA: 1-1

Remiză, sâmbătă, pe arena din Crâng. Gloria Buzău şi Team Sageata au încheiat la egalitate, 1 la 1, păstrând astfel diferenţa de un punct ce le separă în clasament. De remarcat că la partida disputată în nocturnă au asistat aproape o mie de spectatori.

fotbalMai importantă, poate, decât rezultatul meciului a fost afluenţa nesperată de spectatori, la un meci de liga a 4-a. Aproape o mie de buzoieni au ţinut să fie prezenţi la derbiul judeţean, în contextul în care Gloria din vechea eră abia dacă strângea două-trei sute de spectatori la meciuri.

SCM Gloria a deschis scorul în minutul 38, prin Babageanu. Pentru oaspeţi a egalat, cu un şut de generic, sub bară, Ionuţ Staicu, în minutul 70.

În urma rezultatului de sâmbătă,  SCM Gloria rămâne lider al diviziei a 4-a, cu 29 de puncte. Team Săgeata se menţine pe locul al doilea, la numai un punct distanţă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>