Publicat la: 09.03.2020. 20:10 / 431 views

REMIZĂ ALBĂ, LA MIOVENI. GLORIA I-A STRICAT PLANURILE LUI CLAUDIU NICULESCU

Gloria a devenit echipa care, în lipsa dreptului de a promova, încurcă pe toata lumea. După ce a remizat acasă cu U. Cluj, Buzăul a reușit un egal și pe terenul ocupantei locului 2, CS Mioveni. Roș-albaștrii puteau pleca acasă cu cele trei puncte, dar nu au reușit să concretizeze cele 3-4 ocazii mari de gol.

Still0309_00004  Still0309_00005

Prima repriză a meciului susţinut pe stadionul Orăşenesc a fost una modestă, ocaziile de gol lipsind cu desăvârşire, puţinele mingi trimise pe poartă fiind reţinute cu uşurinţă.

Emoţii pentru Gloria  au fost totuşi la o respingere a lui Stoian în Gîţ, balonul îndreptându-se către autogol din fundaşul Buzăului, însă goalkeeperul a fost pe fază şi a reţinut.

Partea secundă a fost ceva mai animată. Stoian a respins de lângă bară un şut bombă al lui Balint (49), Hergheligiu a recentrat din foarfecă, însă Coşereanu a ratat incredibil din 9 metri, deşi era singur.

Jocul a continuat apoi pe contre, cu situaţii mai mari şi mai multe pentru oaspeţi. Munteanu (56), Costin (57), Tucaliuc (60) au avut ocazii decente până la şutul puternic al lui Balgiu (63) direct în bara din stânga, aproape de vinclu. Beţa (66) a salvat din faţa lui Munteanu, acelaşi Munteanu (69) l-a pus din nou serios la încercare pe Croitoru, pentru ca Balint (85) să lufteze de pe linia de 16 metri într-o situaţie bună.

Deşi golul părea că pluteşte în aer în special în ultima jumătate de oră, nu s-a marcat, iar CS Mioveni şi SCM Gloria Buzău au terminat la egalitate, aşa cum au şi început meciul.

Grație punctului obținut vineri, Gloria rămâne pe poziția a opta în Liga a II-A, la egalitate cu Farul Constanța și Viitorul Pandurii. Cu cei din urmă, buzoienii vor juca sâmbătă, acasă, de la ora 11.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!