Publicat la: 19.05.2020. 18:54 / 434 views

REGULI STRICTE LA DIRECȚIA ECONOMICĂ. DOAR CÂTE 5 PERSOANE ÎN INCINTA PRIMĂRIEI

Începând de luni, și Primăria Buzău și-a reluat activitatea cu publicul. Astăzi, buzoienii care au de rezolvat diferite probleme la Direcția Economică s-au așezat la rând și au așteptat, respectând normele de distanțare socială, să poată intra în Palatul Comunal. Autoritățile au atras atenția cu privire la restricțiile ce trebuie respectate, dar și la alternativele ce pot fi folosite de buzoieni pentru plata taxelor și impozitelor.

taxe coadaBuzoienii au format coadă la Primăria Buzău încă de la primele ore ale dimineții. Echipați corespunzător, respectând normele de distanțare socială, oamenii au așteptat să le vină rândul să intre în Primărie, în special la Direcția Economică. De altfel, autoritățile au atras atenția cu privire la măsurile impuse, dar și la alternativele ce ar putea fi folosite de buzoieni pentru plata diferitelor taxe.

Mai mult decât atât, buzoienii trebuie să știe că în incinta Direcției Economice nu au voie să intre mai mult de 5 persoane o dată.

Serviciile din cadrul Primăriei Buzău au funcționat și în perioada stării de alertă, dar documentele erau primite doar on-line. (Mirela Copariu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!