Publicat la: 10.08.2017. 18:26 / 557 views

REGULI SCHIMBATE, ACEEAŞI AGLOMERAŢIE. PROGRAMĂRI DATE PESTE CAP LA PAŞAPOARTE

pasapoarte 1Din cauza aglomeraţiei înregistrate la ghişee, în urmă cu aproape o lună, responsabilii de la Paşapoarte au decis să schimbe regulile şi să accepte depunerea documentelor doar în baza unei programări. Solicitanţii se pot adresa ghişeului de eliberare sau la telefon. În ciuda noului sistem, în continuare este aglomeraţie pe holurile de la Paşapoarte, devenite neîncăpătoare din cauza numărului mare de cereri. Cei care au apucat să se programeze sunt mulţumiţi.

În schimb, sunt mulţi buzoieni care au nevoie urgentă de documentul de călătorie, în special pentru copiii lor, iar sistemul nou nu îi ajută, mai ales că s-a ajuns cu programările până pe data de 23 august.

Pentru a face faţă numeroaselor solicitări din această perioadă, funcţionarii au programul prelungit până la ora 16.30. Programările se fac la ghișeul eliberări documente sau la telefon 0238.402.054.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>