Publicat la: 09.11.2018. 19:22 / 972 views

REGULI PENTRU PARCARE. NOUL REGULAMENT ESTE SUPUS DEZBATERII PUBLICE

Pe site-ul primăriei este supus dezbaterii publice proiectul Regulamentului de organizare şi funcţionare a sistemului de administrare a parcărilor publice din Buzău. Atât parcările publice cu plată, cât şi cele rezidenţiale vor avea un administrator unic. Tarifele, fixe sau progresive, vor fi apropiate de cele folosite în prezent.      

parcare 3Principala noutate din Regulamentul pentru parcările publice, aflat în dezbatere publică pe site-ul Primăriei, este aceea că ele vor fi administrate de o singură societate.

Administratorul Urbis Serv se va ocupa nu numai de atribuirea locurilor de parcare de reşedinţă, ci şi de amenajarea şi de întreţinerea lor.

Şi în legătură cu modalităţile de plată pentru parcarea autovehiculelor sunt noutăţi în Regulament.

Tarifele vor fi fixe şi progresive, aşa cum funcţionează deja în parcările cu barieră din zona Pieţei Centrale, iar valoarea acestora va rămâne aproape neschimbată.

Taxa pentru locurile de parcare rezidenţiale rămâne neschimbată, dar ar putea fi crescută printr-un proiect viitor până la 120 de lei. Diferenţa de bani va fi cedată asociaţiilor de proprietari pentru întreţinerea spaţiilor verzi.

Buzoienii vor putea beneficia şi de abonamente, cu sau fără rezervarea locurilor de parcare, în funcţie de preţul lor.

De asemenea, conducătorilor auto care nu vor achita taxa de parcare, le vor fi aplicate amenzi contravenţionale sau le vor fi blocate roţile autovehiculelor.

După 30 de zile de dezbatere publică, proiectul de hotărâre va fi supus aprobării consilierilor municipali. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!